Gymnaestrada Tampere 2022

  • to-su 9.12.6.2022
  • Tampere

Mikä on Gymnaestrada? 

Kesäkuussa 2022 Gymnaestrada ottaa haltuun koko Tampereen. Se tuo kaduille mukaansatempaavan sykkeen, sporttiset tyypit ja elämykset, joihin jokainen voi hypätä mukaan. Siksi Gymnaestrada on kesän liikuttavin festivaali.

Nelipäiväinen Gymnaestrada tarjoaa elämyksiä ja kokemuksia koko perheelle. Nähtävää ja koettavaa on muun muassa messu- ja urheilukeskuksen ja Tampereen Stadionin ja Ratinan alueella. Erilaisiin näytöksiin ja kilpailuihin tulee myyntiin yleisölippuja, mutta tarjolla on myös paljon maksutonta puuhaa ja elämyksiä kaikille liikunnasta ja liikkeestä innostuville.

Tampereella 9. - 12.6.2022 järjestettävään tapahtumaan osallistuu ainakin 12 000 voimisteluseurojen harrastajaa ja voimistelijaa ympäri Suomen, mutta myös kansainvälistä voimisteluväkeä odotetaan. Myös päiväkävijät ja ohikulkijat ovat lämpimästi tervetulleita kokemaan voimistelun ja liikkumisen riemua tapahtumaan. 

Lisätietoa tapahtumasta:  www.gymnaestrada.fi

 

Uuraisten Liinat mukana Gymnaestradassa Unelmien tulevaisuus -päätösjuhlassa

Gymnaestradan päätösjuhla on sunnuntaina 12.6.2022 Tampereen stadionilla Ratinassa. 

Päätösjuhla koostuu monipuolisista, eri-ikäisten voimistelijoiden esittämistä yhteisohjelmista. Ohjelmissa suuret voimistelijaryhmät kertovat monin kuvioin ja vauhdikkaalla liikkumisella sykähdyttäviä tarinoita "Unelmien tulevaisuudesta". Kentällä näkyy voimistelun ja liikunnan riemua sekä iloista tekemisen meininkiä tuhansien voimistelijoiden toimesta.

Unelmia -päätösjuhlassa tuhannet voimistelijat luovat yhdessä ainutlaatuisia kenttäohjelmia: suoria riviä, täsmällisiä kuvioita ja ihailtavaa yhdenaikaisuutta. Voimistelun suurtapahtumat ja niiden kenttänäytökset ovat osa suomalaista aineetonta kulttuuriperintöä. Erilaiset liikkeet yhdistettynä kuviovaihdoksiin on näyttävä elämys, kun niitä tekee suuri joukko voimistelijoita yhtä aikaa musiikin tahdittamana.

Seuramme osallistuu kahteen kenttäohjelmaan.

Sateen jälkeen paistaa aurinko - Matalan kynnyksen voimisteluohjelma 7 - 12-vuotiaille

Kirkkaat Vedet - Tanssillisen voimistelun ohjelma aikuisille (yli 15v.)

Tapahtuman aikana kaikkia kenttäohjelmia harjoitellaan perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Satojen kanssavoimistelijoiden kanssa esiintyminen on huikea ja upea tapahtuma meille kaikille!

Esiintyäksesi kenttäohjelmassa tarvitset 4 päivän osallistujapassin.

Haluatko mukaan upeaan voimistelutapahtumaan? 

Ilmoittautuminen esiintyjäksi kenttäohjelmiin 1.2.2022 mennessä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: tapahtumatliinat@gmail.com 
Seuran Gympit: Sarita Ahonen  ja Päivi Rautiainen

Katso myös: Katsojaksi Gymnaestradaan