Liinojen koronaohjeet

11.1.2022

Päivitetty 6.1.2022

Uuraisten Liinojen koronaohjeistus 

Vältämme turhaa oleskelua sisätiloissa. Salissa saavat oleskella jumpan aikana ainoastaan jumppaan osallistuvat henkilöt. Saavuthan pukuhuone tiloihin vasta jumpan alkaessa, välttäen jonottamista/odottelua ahtaissa aula/pukuhuonetiloissa. Muista turvavälit. 

Kädet pestään ennen ja jälkeen jumpan. Ryhmissä ovat käytössä myös käsien  desifiointiaine. Jokainen desifioi omat käytössä olleet välineensä.
Älä koske kasvojasi. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai  paperiliinaan. Täytäthän juomapullon jo kotona!

Sisätiloihin sekä jumppaan tulo vain oireettomana.

Lasten jumpissa lisäksi huomioitavaa: 

Liikkarilaiset saavat tulla huoltajan kanssa pukuhuonetiloihin. 

Temppukoulun sekä kepparin huoltajat voivat saattaa tarvittaessa lapset aulaan. Muiden ryhmien lapset ohjaaja vastaanottaa ulko-ovelta.

Käsien pesu tapahtuu ohjaajan avustuksella ennen ja jälkeen jumpan.

Sisätiloihin sekä jumppaan tulo vain oireettomana (flunssan oireet, vatsataudin oireet). Jos perheessä on todettu koronavirus tartunta tai joku perheenjäsenistä on altistunut, jumppaan ei voi osallistua. Lopullisen päätöksen jumppaan osallistumisesta tekee perhe itse.

THL:n antama maskisuositus koskee 12-vuotta täyttäneitä ja sitä vanhempia.  

Maskeja suositellaan käytettäväksi julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. 

THL:n ohjeen mukaisesti maskia ei tule käyttää, jos se vaikeuttaa kohtuuttomasti hengitystä tai on muita terveyteen liittyviä syitä, jotka estävät maskin käytön. 

Liinat suosittelee kaikkia yli 12-vuotiaita ottamaan jumpalle mukaan maskin. Suositus koskee myös lasten ryhmien ohjaajia.

Seuraamme yleistä ohjeistusta sekä Uuraisten kunnan antamia ohjeita ja tilanteen muuttuessa  päivitämme muutokset. 

Uuraisten Kunnan koronatiedotteet löytyvät alla olevan osoitteen kautta. 

https://uurainen.fi/ajankohtaiset/uuraisten-kunnan-koronatiedotteet/